Foto: TT

Inget slår att uppleva OS på plats!

Vill du förverkliga din dröm och uppleva ett olympiskt spel på plats? Den svenska marknadens biljetter till vinter-OS i PyeongChang 2018 säljs av SOK:s partner CoSport, som har en lång tradition som biljettåterförsäljare inom den olympiska världen.

De olympiska vinterspelen 2018 genomförs den 9-25 februari i PyeongChang i Syd-Korea. Den svenska OS-truppen älskar såklart när det är många svenska fans på läktarna och för er som reser dit kan vi lova en speciell upplevelse!

Arenorna är uppdelade i ett bergsområde för samtliga snöidrotter och ett kustområde i staden Gangneung där isidrotterna avgörs. Ett snabbtåg går mellan bergen och kusten med start ända från Incheons flygplats vilket gör boende möjligt ända från Seuol på den västra sidan till OS-området vid den östra kusten.

För att söka biljetter och boendepaket går du till www.cosport.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och väljer Sverige. Här skapar du ett konto och sedan är det bara att börja söka biljetter.

Har du frågor och funderingar kring arrangemang och även företagsarrangemang finns kontaktuppgifter till det svenska försäljningskontoret här:

Ammi Arrhenius
Office Manager
Jet Set Sports/CoSport Sweden

Eriksbergsgatan 10, 4 tr
114 30 Stockholm, Sweden
Tel. +46 8 400 207 01
aarrhenius@jetsetsports.com

Partners