Olympiatravet och OS-laget tillsammans

SOK har ett långsiktigt samarbete med ATG (AB Trav och Galopp) sedan 1979. Via svenska folkets spel på V75 har Olympiatravet sedan starten 1979 genererat stora summor pengar till Sveriges olympier och är ett av Sveriges längsta och mest framgångsrika sponsoravtal. Numera ingår även spel på SOK:s tillsammanslag OS-laget i samarbetet.

Spela Tillsammans med OS-laget

Genom att gå med i Sveriges Olympiska Kommittés tillsammanslag (OS-laget) till stundande V75-omgångarna på lördagar så kan alla bidra till att fler aktiva kan satsa fullt för att nå världstoppen. 10% av omsättningen går till SOK:s Topp- och Talangstöd.

För att få ta del av detta system, gå in på ATG Tillsammans och sök efter OS-laget:

 

ATG Tillsammanslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Olympiatravet

Olympiatravet är ett långsiktigt samarbete mellan ATG (AB Trav och Galopp) och SOK. Via svenska folkets spel på V75 har tävlingen sedan starten 1979 genererat stora summor pengar till Sveriges olympier. Olympiatravet är också ett av Sveriges längsta och mest framgångsrika sponsoravtal.

Fortfarande idag är Olympiatravet en stor folkfest för spelare, publik, kuskar och aktiva idrottare ute på landets travbanor. I mars/april varje år genomförs delfinaler och finalen går traditionsenligt på Åby i Göteborg. Finaldagen är en speciell mötesplats för kuskar, aktiva och Olympier där de får tillfälle att dela erfarenheter och framgångar med varandra inom sina respektive idrotter.

Olympiatravet har varit en hörnsten i byggandet av SOK:s Topp och Talangprogram och en säkerhet för ett årligt tillskott av medel så att fler kan få chansen att göra en 100-procentig satsning på sin idrott. Hittills har Olympiatravet dragit in över 226 miljoner kronor till satsningar på svenska talanger och olympier.

www.atg.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

SOK:s ordförande Stefan Lindeberg tillsammans med aktiva från OS-truppen och Topp och Talang tar emot checken 2015. Foto: TT